Ballina / Fashion/Beauty / 12 ide për veshjen në punë (FOTO)

12 ide për veshjen në punë (FOTO)

Perceptimi dhe dëshira e kombinimit të veshjes shikohet gjithmonë në plan personal. Ideja e të qenit veshur bukur është sa inspirim, edhe nevojë e të ndierit komod, sidomos kur kërkojmë veshjen e duhur për të shkuar në punë. Veshjet serioze dhe zyrtare ndonjëherë krijojnë dhe lodhje. Ja, si mund të jemi pak më trendi, kreative dhe moderne në ambientet e përditshme të punës.

Ndiqni 12 idetë e paraqitura nga Niko Komani.

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.