11 gabimet që ҫdo vajzë i bën të paktën një herë

Si për të justifikuar pozicionin e femrave, një shprehje e vjetër thotë: “Të gjithë bëjnë gabime” dhe këtu, kuptohet, vajzat nuk bëjnë përjashtim. Dhe nëse këtë nuk e di akoma, siҫ thuhet, ҫdo gjë e keqe e ka një të mirë pas, ndaj përgatitu për ta edukuar veten që këto gabime, nëse nuk mundesh t’i shmangësh, t’i reduktosh mundesh patjetër.

Po cilat janë gabimet që bën një vajzë të paktën një herë në jëtë?

1. Pret flokët kur i shikon në gjendje kritike
Sepse shumë prej vajzave, sa herë është fjala për flokët, u thonë shoqeve: “Kam nevojë të ndryshoj apo jo?

2. I dërgon mesazh ish-it
Ka një arsye këtu: ai është një ish tashmë dhe që kur ta ka thyer zemrën, me siguri nuk i ke kthyer ndonjëherë përgjigjen: “heyyyyyyyyy, është ora 3 e mëngjesit.”

3. Flet keq për shoqet
Si një rregull i artë i shoqërisë, ti ndoshta nuk ke folur asnjëherë keq pas shpine për shoqet, por as nuk ke munduar t’ia thuash përballë. Tani, nëse ka ndonjë që të urren – kjo është histori tjetër.

4. Hedh më shumë në pjatën e saj
Shumë prej nesh, e duan ushqimin, por e mira është edhe të mësohesh të thuash “jo” kur është fjala për tepër.

5. Qëndron zgjuar deri vonë pa ndonjë arsye të fortë
Po merresh me quiz-e për të gjetur se ҫ’lloj tipi cheeseburger-i je?! Është ora 2 e mëngjesit dhe je akoma zgjuar për këtë?

6. Shpeshherë keqkuptimet për kohën e bëjnë të jetë gjithmonë vonë
“Do të jem gati për 5 minuta, qetësohu” – është shprehja e një vajze që u thotë miqve që po e presin prej një ore. “Po dal” është kodi për të thënë që “Jam akoma me rrobëdeshamber”

7. Vesh këpucë me të cilat nuk ecën dot

Takat janë gëja më e tmerrshme, të gjithë e dimë. Po pse duhet t’i veshësh dhe të dukesh si fëmijë gjirafe gjithë natën?

8. Trukohet më shumë se duhet, shumë më shumë
Mos harroni vajza, më pak është më shumë, gjithmonë.

9. Del pa reҫipeta
Ndonjëherë janë vërtet aq të bezdisshme. Por edhe sepse, të paktën një ditë në vit, aktiviteti fizik duhet të jetë i lirë.

10. Dehet dhe humbet portofolin dhe telefonin
Përpiqu t’ia shpjegosh këtë mamit.

11. Shqetësohet aq shumë për atë që mendojnë të tjerët
Sepse në fund të ditës, do që të jesh e përsosur, me gjithë gabimet që bën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.