Ballina / LIFESTYLE / 100 milionë

100 milionë

Dhurohen për 24 organizata jofitimprurës që janë duke luftuar me mungesën e strehimit për njerëzit

Themeluesi dhe shefi ekzekutiv i Amazon dhuroi shumën marramendëse për 24 organizata bamirësie.

Njeriu më i pasur në botë, Jeff Bezos ka dhuruar 100 milionë dollarë për organizatat bamirëse që ndihmojnë të pastrehët.

Në vitin 2018, sipërmarrësi themeloi fondacionin e tij Bezos Day One Fund që dhuron të ardhura për 24 organizata jofitimprurës që janë duke luftuar me mungesën e strehimit për njerëzit.

Një nga nismat më të rëndësishme të bamirësisë The Giving Pledge, themeluar nga Bill dhe Melinda Gates në 2010 që u bën thirrje miliarderëve të kontribuojnë një shumicë të pasurisë së tyre në organizatat bamirëse. Thirrjes i janë bashkuar Mark Zuckerberg, Warren Buffet e Elon Musk.

 

Provo po ashtu

Si t’i ruajmë sytë nga përdorimi i tepërt i kompjuterit ?

Epoka moderne ka zhvilluar një varësi nga kompjuterët, telefonat mobilë dhe video-lojërat. Kompjuterët sigurisht që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.