Ballina / KOSOVA / 10 shtete më të korruptuara se Kosova , por që lëvizin lirshëm në Schengen
shengen shenja vizat

10 shtete më të korruptuara se Kosova , por që lëvizin lirshëm në Schengen

Sipas Komisionit Evropian, qytetarët e shteteve të cilat janë të listuara në tabelat më poshtë nuk kanë nevojë të pajisen me VIZA për të lëvizur në zonën Schengen.

Disa nga shtetet të cilat renditen më poshtë se Kosova në Indeksin e Korrupsionit, qytetarët e të cilëve lëvizin lirshëm në zonën Schengen:

Shteti Rangu sipas Transparency International* VIZA për zonën Schengen
Venezuela 169 JO
Nikaragua 151 JO
Guatemala 143 JO
Meksika 135 JO
Honduras 135 JO
Ukraina 130 JO
Moldavia 122 JO
El Salvador 112 JO
Kolumbia 96 JO
Timori Lindor 91 JO
Kosova 85 PO

*renditja sipas Transparency International në 2017-ën, i rangon shtetet nga 1 (shumë të pastra) derinë 180 (shumë të korruptuara).

@insajderi

@Fluidi

Provo po ashtu

quint

QUINT-i kërkon forcimin e sistemit zgjedhor

Ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara, kanë përcjellë me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.