Ballina / Galeria / 10 qytetet më të lira në botë
10 qytetet

10 qytetet më të lira në botë

Raporti të ardhura-shpenzime është i ndryshëm në shumë shtete të botës, madje ajo ndryshon edhe brenda qyteteve të të njëjtit shtet.

The Economist Intelligence Unit ka publikuar raportin vjetor të kostos së jetesës për qytetet, popullsia e të cilave i kalon disa milionë.

Por ndërsa tek qytetet me nivelin e jetesës më të lartë bëjnë pjesë qyteti si New Yorku apo Londra, një interes i veçantë vjen për qytetet me koston e jetesës më të lirë. Qytete të mëdha ku mund të jetosh mirë dhe lirë.

01 -Almaty, Kazakhistan

 

02-Lagos, Nigeria

 

03- Bangalore, India

 

04-Karachi, Pakistan

 

05-Mumbai, Indi

 

06 – Chennai, Indi

 

07- Algiers, Algjeri

 

08 – New Delhi, Indi

 

09-Bukuresht, Rumani

 

10- Kiev, Ukraine

 

Provo po ashtu

Kështu jetojnë njerëzit në këtë fshat misterioz në Kinë

Kështu jetojnë njerëzit në këtë fshat misterioz në Kinë

Pamje të reja nga ajri tregojnë një fshati misterioz në Kinë ku banorët jetojnë në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.