Ballina / LIFESTYLE / 10 gjëra që duhet shmangur në dasmën e miqëve

10 gjëra që duhet shmangur në dasmën e miqëve

Nëse jeni mysafir dhe jeni pjesë e dasmës, ditës së veçantë të mikut tuaj të ngushtë apo një pjesëtari të familjes, ekzistojnë disa gjëra që nuk duhet ti bëni asnjëherë.

1. Mos bëni fjalime që nënkuptojnë marrëdhënie sekrete mes teje dhe nuses apo dhëndrit.

2. Mos konkurroni me nusen duke u veshur me të bardha.

3. Nëse pini alkool, ndihuni i lirë të jeni i lumtur, por mos u largoni sidomos nëse keni ndonjë përgjegjësi.

4. Mund të pyesni veten se çfarë ndodhi pas një nate të gjatë, ku alkooli ishte miku juaj më i mirë.

5. Nëse largoheni, do e tregoni veten si njeri të pakontrolluar dhe të ngathët.

6. Mos vishni fustanin e dasmës tuaj në dasmën e dikujt tjetër.

7. Mos merrni me vete dikë që nuk është i ftuar.

8. Provoni të jeni të sjellshëm me të gjithë.

9. Mos kritikoni punonjësit që shërbejnë gjatë dasmës.

10. Mos harroni emrat nëse po bëni një fjalim të rëndësishëm.

Këto gjëra duhet ti merrni parasysh edhe në rastet kur jeni të ftuar në një ceremoni të thjeshtë, qoftë ajo ditëlindje apo fejesë.

@Fluidi

Provo po ashtu

uji

Sa litra ujë duhet t’i pimë gjatë ditëve të nxehta të verës

Ekspertët thonë se gjatë verës është esenciale konsumimi i disa litrave ujë në mënyrë që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.