1 në 100 njerëz sheh imazhin e dytë në këtë foto. Po ti ?

Testet e inteligjencës janë ata që nxjerrin në pah zgjuarsinë e 100 për qind të njerëzve. Shumica prej tyre përfshijnë gjetjen e formulave të caktuara apo datave historike.

Por testi që ka qarkulluar së fundmi në internet kërkon vetëm të përqendroheni në një foto dhe të  gjeni çfarë fshihet brenda saj.

Iluzionet optike dhe enigmat e kësaj natyre kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen e njerëzve dhe shpeshherë janë përdorur në eksperimente psikologjike si një trajtim efektiv për të zbuluar të pandërgjegjshmen.

Në rast se nuk e gjeni dot shikoni foton e dytë dhe aty do e zbuloni se çfarë fshihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.