March 29, 2015 6:03 pm
Home / Kosovë / Tahirsylaj jep dorëheqje
tahirsylaj

Tahirsylaj jep dorëheqje

Drejtori i deritashëm i Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, Dr Sylë Tahirsylaj ka dhënë dorëheqje nga ky post, në favor të vazhdimit të punës akademike në Universitetin e Prishtinës.

Si një ndër institucionet e para të Kosovës të rikrijuara pas luftës, IHMK nën drejtimin e Tahirsylaj, ka luajtur rol të rëndësishëm në ndërtimin e shtetit të ri, duke kryer detyrat dhe përgjegjësitë konform kërkesave të qytetarëve.

Në ngritjen e sistemit të monitorimit, ka zhvilluar edhe rrjetin hidrometrik të Kosovës, që aktualisht ka 22 stacione që bëjnë matjen e nivelit dhe sasisë së ujërave, rrjetin e monitorimit të cilësisë së ajrit dhe pajisjen e laboratorit me mjetet më moderne për analizat e cilësisë së ujërave, tokës dhe ajrit./InfoGlobi/

support_b_468_60

Lexo edhe këte

Boraa

Pejë: Bllokohen tre persona në borë

Janë bllokuar tre persona në dëborë afër vendit të quajtur “Qafa e Pejës” njofton  Policia e Kosovës. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>