March 3, 2015 5:30 pm
Home / LAJME / Kosovë / LDK shpalli kandidatët për 11 komuna
ldk_2013

LDK shpalli kandidatët për 11 komuna

Lidhja Demokratike e Kosovës ka bërë publike emrat e kandidatëve që do të garojnë në zgjedhjet e 3 nëntorit në disa komuna.

 

ldk_2013Edhe në këtë listë mungon emri i kandidatit që do të garoj për kryeqendrën e Prishtinës.

LDK pas konsultimeve me degët përkatëse, shpalli kandidatët për kryetarë të këtyre komunave:

Deçan, Blerim Bajraktari, nënkryetar i Degës dhe asambleist;

Suharekë, Sali Asllanaj, kryetar i Degës dhe deputet në Kuvendin e Kosovës;

Skënderaj, Cen Behrami, kryetar i Degës;

Malishevë, Sali Morina, kryetar i Degës dhe deputet në Kuvendin e Kosovës;

Gllogovc, Izet Avdyli, kryetar i Degës;

Shtime, Fatmir Zymberi, kryetar i Degës

Junik, Zenun Shala, anëtar i kryesisë, afarist i njohur;

Shtërpcë, Hamdi Haliti, kryetar i Degës;

Hani i Elezit, Zylbehar Hasallari, kryetar i Degës;

Kllokot, Hasan Rashiti, kryetar i Degës;

Zubin-Potok, Çerkin Veseli, kryetar i Degës.

Këta kandidatët kanë marrë paraprakisht përkrahjen e degëve të tyre, si dhe të Kryesisë qendrore të LDK-së./InfoGlobi/D.M.

support_b_468_60

Lexo edhe këte

KOMF

Fëmijët në rrezik për të rënë në konflikt me ligjin

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF, ka publikuar hulumtimin me ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>